Stretching

Boka Petra för stretchpass!

 

Mitt namn är Petra Andersson och jag har undervisat inom dans i ca 30 år. Innan dess har jag undervisat ideellt i flera år och själv har dansat sedan jag var en liten tös. Jag har också tränat lite friidrott och lite simning.

Vad jag har lärt mig under åren både genom dans och andra sporter och yrken omkring mig, är att man kan inte enbart bygga upp muskulatur för att kroppen skall må bättre och vara mer skadefri, utan det är precis lika viktigt med stretchen. När man bygger upp sina muskler utan att stretcha så blir musklerna så kompakta att de till slut gör det svårt för lederna att få full rörlighet. Slaggprodukterna blir också kvar i muskulaturen.

Detta kan leda till smärta, domningar, stickningar, huvudvärk, inflammationer m.m. Även brosk slits bort så att det blir skelett mot skelett i lederna vilket i sin tur kan leda till artros.

Maila mig för frågor och bokningar! Petra.stretch@gmail.com

Stretch hjälper till med:

N

Förebygger inflammationer

N

Ökad rörlighet

N

Minskar träningsvärk

N

Förebygger skador

Massage

Boka massage hos Anna!

För mig är helheten av absolut största vikt. Som utbildad friskvårdsterapeut erbjuder jag olika typer av massage och behandlingar. Massage frigör bland annat oxytocin, ett ”må bra” hormon som ger en känsla av tillfredsställelse och välmående, samtidigt som blodcirkulationen ökar. Korta, ömma och spända muskler blir lugna och längre när tonus sänks. Därmed ökar rörligheten i lederna och återhämtningen förbättras.

 Min nyfikenhet har drivit mig till ett yrke, där jag har möjlighet att hjälpa andra till bättre hälsa – prestera bättre, bli smärtfri, eller vad just Du behöver.

För frågor eller bokningar kontakta mig via email! anna@svensonshalsocenter.se

 

Jag jobbar med:

• Svensk klassisk massage

• Bindvävsmassage

• Arbets- och idrotsskador

• Triggerpunktsbehandling

• Muskeltöjning

• Antigympa

Öppettider

Alla dagar 05:00 - 23:00

 

Kontakt

Telefon: 033-10 82 90

Mail: info@svensonshalsocenter.se

 

Hitta oss

Skaraborgsvägen 35 D 506 30 Borås

Svensons Hälsocenter

Öppettider
Alla dagar 05-23

tel: 03310 82 90

Välkommen!